Wednesday, January 25, 2017

Run Run Away

Kita nulakan tahun ini dengan beberapa acara sukan. Hahaha last year lepas hactic run satu bulan aku terus dah tak join memana run. Kemalasan melanda dengan hebatnya. Ingat stop sebulan sebab nak pi bercuti next monthnya. Aleh-aleh sampai hujung tahun kemalasan aku terserlah. Nasibla kesayangan merelakan diri untuk aku ajak pi makan dan makan lagi 😏😏😏.

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Image result for fun walk kanser 2017

Institut Kanser Negara
4 Feb 2017
Fun Walk 5 km 

Image result for diva run 2017 medal putrajaya

The Running Diva 
19 Mac 2017
3km 
 Bak kata kawan aku " FUN FUN aja uols"


Related image

ChallengePutrajaya
16 April 2017
10 km

Tapi ade beberapa run yang aku nak masuk dah close dan lebih tepat dan sold out. Cepat betul orang-orang ni berdaftar. Ingat tahun ni nak join SCKLM tapi hampa penuh pulak. Makanya bulan 5 Istihar tak join memana run. Lepas raya kalau rajin join lah. Agak- agak ajak kesayangan ni nak join ke tak? Awakkkkk nak join teman lari tak? Hahahahahaa Tak teman lari teman oncall time lari boleh? Macam dulu saya kaco awak 😎😎😎😎.

Eh gais selamat berhujung minggu dengan keluarga. Cuti panjang ni jaga diri dan hati- hati ye.





Friday, December 23, 2016

weekend is coming







Have a great weekend gais with ur love ones :) 
Take good care since cuaca tak menentu kat luar.

Tuesday, December 6, 2016

on ur bithday

To kesayangan,


Selamat Hari Jadi Awak,
Tahun ini kita sambut birthday bersama
Saya harap setiap tahun kita akan laluinya bersama-sama

Semalam teruk awak dibuli saya ye.
Bila lagi saya nak kenakan awak
Terserlah senyuman kegembiraan awak

Sori tak dapat nak sambut gah macam orang lain
tapi awak happy kan semalam
Siap kene buli nyanyi lagu "Madah Berhelah"

Terkial-kial awk nyanyi semalam
Lawak la sampai guna botol ajinamoto sebagai mic

Saya doakan awk berbahagia sentiasa bersama 
Doakan awak dipermudahkan rezeki, kesihatan yang baik.
Dah kaya jangan lupa saya tau. hahaha
Saya kan bodyguard

Selamat Hari Jadi Kesayangan yang ke 33 tahun :)

Saturday, December 3, 2016

weekend is not awesome

why not awesome? duk opis buat kerja. this weekend hectic dengan kerja yang berlambak. bukan keja je orang pun kene hadap dengan menyampahnya. okey itu luahan hari ini. bye

Thursday, November 24, 2016

day 23

Image result for demam muka comel

Fever is coming. 
I need vitamin c
Gais, hati-hati kat luar
Kesayangan pun sama jangan degil-degil
drive careful tau.